Дејан Радоњић напустио Црвену звезду!

Кошаркашки клуб Црвена звезда издала је саопштење у коме је обелоданила растанак са тренером Дејаном Радоњићем.

"И поред велике жеље, сарадња са досадашњинм тренером господином Дејаном Радоњићем није настављаена", наводи се, уз додатак да ће о наредним корацима (мислећи на проналажење новог шефа струке) јавност бити благовремено обавештена.

Клуб са Малог Калемегдана се захвалио црногорском стручњаку који је на клупи провео више од четири године и у том периоду освојио прегршт трофеја - три титуле у АБА лиги, три титуле у домаћем шампионату, три пехара у националном Купу.

"Ово је моја одлука, чије доношење није било лако, па је самим тим било потребно време од завршетка сезоне како бих размислио", рекао је популарни Дејо непосредно након званичног разлаза са црвено-белима. 

За време његовог тренеровања, Црвена звезда је постигла и хвале вредне резултате у Евролиги, где је први пут играла у плеј-офу, уз пласман у полуфинале Еврокупа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи