Марко Гудурић појачао првака Европе

Досадашњи кошаркаш Црвене звезде и репрезентативац Србије Марко Гудурић потписао је четворогодишњи уговор са прваком Европе, екипом Фенербахчеа.

На име трансфера, клуб са Малог Калемегдана ће приходовати рекордно обештећење од милион евра, уз 20 одсто од укупне суме наредног трансфера Гудурића из Истанбула, наводи се у саопштењу Звезде.

Гудурић је у Београд стигао 2012. године као врло талентован кошаркаш из родног Прибоја.

Још током такмичарске 2012/13. повремено је као члан млађих селекција Звезде прикључиван првом тиму црвено-белих, док је стандардно наступао за сениорски тим ФМП-а.

У први тим Црвене звезде прикључен је током лета 2015. и за две сезоне освојио је дуплу и триплу круну са црвено-белима.

"Црвена звезда жели пуно среће и успеха Марку Гудурићу у дресу новог клуба", закључује се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи