Богдановић: Спреман сам за Сакраменто и НБА

Српски кошаркашки репрезентативац Богдан Богдановић допутовао је у САД где би ускоро требало да потпише уговор са Сакраменто кингсима.

Богдановић је у Лас Вегасу гледао дуел Кингса и Милвокија у Летњој НБА лиги, у друштву генералног менаџера Владе Дивца, а претходно је обишао халу и просторије новог клуба.

"Спреман сам, пун самопоуздања. Одлука није била лака јер мораш психички и физички да будеш спреман за одлазак у САД и почетак новог живота. Када сам освојио Евролигу био сам сигуран да идем у НБА, осетио сам да је право време", рекао је Богдановић, а преносе амерички медији.

Он је додао да му је Сакраменто био омиљени тим у детињству, у доба када су за Кингсе играли Дивац и Предраг Стојаковић.

"Будио сам се рано са оцем да бих гледао утакмице Сакрамента. Сећам се и да смо освојили Светско првенство у Индијанаполису, као и чувеног финала Кингса и Лејкерса", навео је Богдан, сада скоро већ бивши шутер Фенербахчеа.

Богдановић ће потписати трогодишњи уговор са Сакраментом вредан 27 милиона долара, по чему ће постати најплаћенији "руки" у историји НБА лиге.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи