Томић нови центар Партизана

Репрезентативац Босне и Херцеговине Обрад Томић нови је кошаркаш Партизана, потврдио је београдски клуб на званичном сајту.

Томић има 24 године и игра на позицији центра, а потписао је трогодишњи уговор са црно-белима.

"Веома сам срећан што сам постао део великог и славног клуба. Са огромним ентузијазмом сам прихватио позив Партизана и сада желим да, након репрезентативних обавеза, пружим максимум и својим играма и понашањем оправдам поверење стручног штаба и управе, као и да заслужим поверење навијача", истакао је Томић са припрема репрезентације коју са клупе води бивши трофејни тренер Партизана Душко Вујошевић.

Он је прошле сезоне за Какањ у првенству БиХ просечно бележио 11,4 поена и 9,8 скокова по утакмици.

Томић је пре Какња наступао је за Младост из Мркоњић Града и Зрињски.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи