Играч и син тренера Клиперса не зна ко је Теодосић, иако ће му вероватно бити резерва

Пре неколико дана и званично је потврђено да ће Милош Теодосић каријеру наставити у редовима Лос Анђелес клиперса. Након тога он је вечерао са Блејком Грифином и тренером Доком Риверсом, али резервни плејмејкер и Доков син Остин, наводно, не зна ко је Милош. Или се прави да не зна...

Наиме, он је на аеродрому за познати портал ТМЗ дао изјаву о будућности Клиперса након одласка Криса Пола у Хјустон и том приликом рекао да не зна ко је Милош Теодосић.

"Ко? Ко?", упитао је Остин новинара, који му је поновио презиме српског плејмејкера, а Риверс јуниор одговорио са: "Не знам ко је то."

Ипак, након што му је новинар објаснио о коме се ради, Риверс се "као" сетио, и рекао да мисли да је тај "бек шутер добар потез управе Клиперса".

На Теодосићу је да убеди све неверне Томе у САД да ипак може да игра у НБА лиги, а у ту мисију ће очигледно морати да крене из свог будућег дворишта...

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи