Јурохупс: Теодосић уместо Пола у Клиперсима?!

Спекулације о наставку каријере Милоша Теодосића се настављају, а као најновија дестинација спомиње се Лос Анђелес, пошто према сазнањима Јурохупса, Клиперси му наводно нуде трогодишњи уговор вредан 24 милиона долара.

Како преноси портал Јурохупс, Клиперси су наводно постали фаворити за Теов потпис, јер су недавно остали без првог плејмејкера Криса Пола (трејдован у Хјустон) и хитно им је потребан креативни организатор игре.

Извори овог грчког портала наводе да су преговори у поодмаклој фази, и да би Теодосић ускоро могао да потпише уговор који би му доносио осам милиона зелених новчаница годишње.

Ипак, све то треба узети са дозом резерве, јер је српски репрезентативни плеј неколико пута наводно био на корак од договора, прво са Бруклином, па са Јутом, па недавно са Чикагом, да би се сада појавила могућност одласка у Холивуд.

Теодосић, који је претходне сезоне у Евролиги бележио 16,8 поена, 6,8 аситенција и 2,1 скок по мечу, недавно је одлучио да каријеру настави "преко баре", иако на столу има понуду московског ЦСКА од 12 милиона долара за три сезоне.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи