Ребић у Меги још годину дана

Кошаркаш Мега Бемакса Никола Ребић продужио је уговор са тим клубом на још једну сезону. Верујем да ћу имати простор и шансу да наставим са напретком, поручио је Ребић.

Како се наводи у саопштењу на клупском сајту, Ребић је прошлог децембра у Мегу дошао из Црвене звезде и био је један од најбољих играча екипе из Сремске Митровице.

"Долазак у Мегу прошле сезоне је био прави потез који ми је омогућио да се развијем, па сам у договору са клубом и без много размишљања одлучио да останем и наредну сезону. Мега Бемакс ће и следеће године имати младу и талентовану екипу и верујем да ћу имати простор и шансу да наставим са напретком. Свакако ћу бити међу најискуснијим играчима у екипи, свестан сам те одговорности и даћу све од себе да оправдам указано поверење", рекао је Ребић.

Ребић је прошле сезоне у Јадранској лиги за 20 минута у просеку постизао седам поена уз 4,5 асистенције по утакмици, док је у Суперлиги просечно постизао 9,6 поена уз 3,4 асистенције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи