Пол Милсап прешао у Денвер, Ибака остаје у Торонту

Амерички кошаркаш и досадашњи играч Атланте Пол Милсап од следеће сезоне носиће дрес Денвера, са којим је потписао трогодишњи уговор. На исти период уговор са Торонтом продужио је и Серж Ибака.

Пол Милсап је, према наводима америчких медија, са Денвером договорио трогодишњу сарадњу, а уговор је вредан 90 милиона долара.

Он је прошле сезоне просечно бележио 18,1 поен, 7,7 скокова и 3,7 асистенција по мечу.
Милсап (32) је у Атланти био од 2013. године, а пре тога је играо за Јуту која га је 2006. године изабрала као 47. пика на драфту.

Конгоански кошаркаш са шпанским пасошом Серж Ибака пристао је на нови трогодишњи уговор са својим досдашњим клубом Торонтом, вредан 65 милиона долара.

Како наводи АП, уговор не може да буде озваничен до следеће недеље.

Торонту је један од главних приоритета овог лета био да задржи Ибаку, али и плејмејкера Кајла Лаурија, који је такође ставио параф на трогодишњи уговор који ће му донети 100 милиона долара.

Ибака (27) је у финишу прошле сезоне трејдован из Орланда у Торонто. Он је на 23 утакмице за Торонто просечно постизао 14,2 поена и 6,8 скокова.

Наредна сезона биће му девета у НБА лиги, а просечно је постизао 12 поена, уз 7,3 скока.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи