Стефон Кари најплаћенији играч НБА

Плејмејкер Голден Стејт Вориорса Стефон Кари продужиће уговор са актуелним шампионом на пет година за 201 милион долара, чиме ће постати најплаћенији играч у историји НБА лиге и први појединац чији уговор премашује двоструку троцифрену милионску цифру.

Стефон Кари, који је у протеклој сезони предводио тим Голден Стејта до шампионске титуле, био је тек четврти најбоље плаћени члан тима али је најновији уговор то знатно изменио.

У најјачој кошаркашкој лиги света по висини уговора иза Карија се тренутно налазе Блејк Грифин из Лос Анђелес Клиперса са 173 милиона, док је трећи плејмејкер Мемфис Гризлиса Мајк Конли са 152,6.

Но, очекује се да ни овај рекорд неће дуго трајати јер се већ најављују трансфери Расела Вестбрука и Леброна Џејмса, а они ће сигурно донети још веће милионске цифре.

То се посебно односи на Расела Вестбрука који је изабран за најкориснијег играча сезоне у којој је на утакмицама имао невероватно рекордну статистику учинка који се граничио са немогућим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи