Читај ми!

Утакмица између Цибоне и Звезде одложена за недељу

Утакмица деветог кола АБА лига између кошаркаша Цибоне и Црвене звезде одложена је за недељу у 21.00 због немогућности црвено - белих да стигну на време на меч који је био заказан за суботу.

Експедиција Црвене звезде због невремена у Русији није могла на време да полети из Казања, после утакмице са Униксом у Евролиги, закаснили су на лет из Москве за Загреб и одлагање је било неминовно.

Уместо у суботу од 19 утакмица ће се играти у недељу од 21 сат у дворани "Дражен Петровић".

Екипа Црвене звезде ће пут Загреба кренути аутобусом око 15 часова, а пред њима је прилично згуснут распоред утакмица у наредним данима.

Након одигране утакмице у недељу увече у Загребу, црвено-бела експедиција у понедељак у 9 часова из Загреба лети за Немачку, где их у уторак очекује меч 7.кола Евролиге против Бамберга. Повратак у Београд планиран је за среду, а меч 8.кола Евролиге са "Емпорио Арманијем" игра се у четвртак од 19 часова.

Меч у Загребу играће се са закашњењем од 26 сати, јер по пропозицијама АБА лиге, сви заостали мечеви из прве фазе такмичења, морају бити одиграни до почетка друге фазе и 14.кола које је на програму већ половином децембра. У том периоду слободних термина за одигравање ове утакмице нема.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи