ЦСКА не зна за пораз, Реал пао у Москви

Кошаркаши ЦСКА из Москве победили су на свом терену Реал Мадрид са 91:90 (17:26, 32:12, 24:30, 18:22) у утакмици шестог кола Евролиге и остварили шесту победу.

Актуелног европског првака је до победе предводио Нандо де Коло са 28 поена и шест скокова, а српски репрезентативац Милош Теодосић додао је 15 поена уз три скока и шест асистенција. Никита Курбанов је постигао 13 поена уз осам скокова, а Кајл Хајнс 10 поена.

У екипи Реала најефикаснији је био Серхио Љуљ са 21 поеном и седам асистенција, Џејси Керол је постигао 13, а Јонас Мачијулис 10 поена.

После шест кола, ЦСКА има свих шест победа, а Реал је претрпео други пораз.

У наредном колу, ЦСКА ће играти у Истанбулу против Дарушафаке 16. новембра, а Реал ће дочекати Панатинаикос.

Кошаркаши Галатасараја победили су на свом терену у Истанбулу Олимпијакос са 89:87 (14:20, 24:14, 25:23, 26:30) и остварили прву победу у овој сезони у Евролиги.

Џастин Дентмон је био најефикаснији у турском тиму са 22 поена, Џон Диблер је постигао 17, а поен мање Остин Деј.

У екипи Олимпијакоса Вангелис Манцарис је постигао 19 поена уз седам скокова, Јоргос Принтезис је додао 17 поена и седам скокова, а Кем Бирч је остварио "дабл дабл" учинак од 16 поена и 11 скокова.

Галатасарај има победу и пет пораза, а Олимпијакос по три победе и пораза.

У наредном колу, Галатасарај ће 16. новембра играти у Каунасу против Жалгириса, а Олимпијакос у Атини против Барселоне.

Кошаркаши Басконије победили су на свом терену у Виторији Фенербахче са 86:52 (14:11, 27:13, 26:16, 19:12), и остварили четврту победу.

Тројица играча у шпанском тиму постигли су по 13 поена, Шејн Ларкин, Андреа Барњани и Јоханес Војтман, који је имао и осам скокова.

У екипи Фенербахчеа, коју предводи Жељко Обрадовић, ниједан играч није постигао двоцифрени број поена. Костас Слукас постигао је девет, Екпе Јудо осам поена уз седам скокова, а осам поена постигао је и Боби Диксон. Српски репрезентативац Никола Калинић додао је седам поена.

Обе екипе после шест кола имају по четири победе и два пораза.

У наредном седмом колу, Фенербахче ће 15. новембра играти у Тел Авиву против Макабија, а Басконија на гостовању у Милану. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи