Џикић пред меч са Цедевитом: Утакмица као и свака друга

Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић рекао је да је предстојећа утакмица са Цедевитом "као и свака друга", односно да доноси и односи исти број бодова као и друге.

"То је утакмица као и свака друга: свака је важна и свака доноси и односи исти број бодова. Тако размишљамо од почетка и то се неће мењати", рекао је Џикић за сајт клуба.

Партизан је тренутно трећи на табели, са шест победа из осам кола, док је Цедевита четврта са једним поразом више.

"Цедевита је врло озбиљан тим, са потпуном логистичком подршком на сваком нивоу и феноменалним условима рада и са могућностима побољшавања тима када је то потребно, што смо већ видели. То је сасвим јасан показатељ шта им је циљ у АБА лиги ове сезоне. Они имају евролигашки састав, уз Црвену звезду најјачи у лиги", рекао је Џикић.

"Нама би много помогао пун Пионир и подршка свих. Играчима то много значи", рекао је Џикић.

Утакмица Партизан – Цедевита игра се у суботу од 21.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи