Читај ми!

Кари опет низао тројке, победе гостију

У свим утакмицама НБА лиге, одиграним током ноћи, победу су славиле гостујуће екипе, а разиграни Стефон Кари је наставио серију одличних игара постигавши седам тријки у победи Голден Стејта над Денвером са чак 125:101. Лејкерси су савладали Сакраменто 101:91, Њу Орлеанс је надиграо Милвоки са 112:106, а најнеизвесније је било у дуелу у коме је Чикаго савладао Мајами са 98:95.

У убедљивој победи „Ратника" над Денвером разиграни Стефон Кари је наставио серију сјајних игара забележивши 33 поена уз 5 скокова и 7 асистенција, и нови низ од 7 тројки из 13 покушаја.

Одлично га је пратио и остатак екипе иако је Кевин Дурент постигао „само" 18 кошева и тако прекинуо низ од чак 72 утакмице у којима је постизао 20 и више поена. Али сигурно неће због тога много жалити.

На другој старани екипа Денвера као да се није ни примећивала, најефикаснији у тиму био је Џамал Мареј са 14 поена, а по два мање постигли су Херис и Галинари.

Наш интернационалац Никола Јокић је на паркету провео скоро 18,5 али је имао готово незапажен учинак са само 4 коша и две асистенције. Запажено је само то да у неколико наврата није успео да заустави расположеног Карија, а један од таквих продора је посебно скренуо пажњу публике.

Резултатски најдраматичнија утакмица одиграна је између Чикага и Мајамија где су Булси славили победу са 98:95. Предводио их је Двејн Вејд који је у тим Булса стигао управо из тима са Флориде.

Вејд је утакмицу завршио са 13 поена, седам скокова и четири асистенције, а велику помоћ имао је у Џимију Батлеру са 20 кошева и дабл-дабл учинку Реџона Ронда - 16 поена и 12 асистенција.

На другој страни одличан је био центар Хита Хасан Вајтсајд са по 20 поена и скокова.

Прву победу ове сезоне остварили су кошаркаши Њу Орлеанса којима је славље у Милвокију 112:106 донео сјајни Ентони Дејвис са 32 поена.

У преосталом синоћњем дуелу, Лос Анђелес Лејкерси победили су Сакраменто 101:91, уз 21 кош Луа Вилијамса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи