Црвена звезда испустила победу у Казању

Кошаркаши Црвене звезде су поражени од Уникса у Казању са 65:62, и тако забележили четврти пораз у Евролиги. У наредном колу, црвено-бели гостују Бамбергу.

Кошаркаши Црвене звезде су испустили велику прилику за тријумф у Казању. У финишу меча прокоцкали су велику предност, дозволили домаћину да преокрене резултат и оствари другу победу у Евролиги.

Најефикаснији у Звезди био је Волтерс са 11 поена, Кузмић је постигао 10, а Симоновић и Митровић по девет поена. Уникс је до тријумфа предводио Ленгфорд са 23 поена.

Звезда је током меча углавном водила, а у последњем минуту је имала два поена предности, да би Кит Ленгфорд 17 секунди пре краја постигао тројку за минимално вођство од 63:62.

Звезда није искористила преостало време, а онда је седам десетинки пре краја Марко Банић погодио оба пенала и поставио коначни резултат од 65:62. 

Ток меча: 

18.48Крај меча. Уникс – Црвена звезда 65:62. Домаћин успева да изједначи, 43:43, а после новог изједначења на 45:45, Звезда серијом од 7:0 поново има предност. Уникс одговара серијом 4:0. У последњих пет минута, црвено-бели улазе са плус девет 58:49. У последњи минут ушло се са резултатом 60:60. У финишу је Звезда испустила победу, Уникс је био боље концентрисан и славио је победу од 65:62.

18.21 Крај треће четвртине. Уникс – Црвена звезда 41:43. На старту другог полувремена црвено-бели серијом 5:0 одлазе на плус десет, 37:27. Настављена је велика борба на паркету. После нове серије, домаћин смањује на 42:38, три минута пред крај периода. Доста грешака и у овом периоду, нервозна игра оба ривала. Домаћин успева да приђе на само два поена разлике. Трећи период Уникс је добио резултатом 12:9.

18.00 – Почело је друго полувреме.

17.45 Крај друге четвртине. Уникс – Црвена звезда 29:32. Велика борба у другом периоду, доста грешака са обе стране, и промашених отворених шутева. То је резултирало релативно малим бројем поена. Звезда се боље снашла и стрпљивом игром остварила предност на полувремену. Другу четвртину црвено-бели су добили са 15:10.

17.20 Крај прве четвртине. Уникс – Црвена звезда 17:17. Црвено-бели боље отворили меч. Звезда је повела са 13:8, међутим, домаћин серијом 7:0 преокреће резултат, стигавши до 15:13. До краја периода Звезда постиже четири поена, Уникс у последњем нападу стиже до изједначења.

17.00 – Почео је меч у Казању.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи