Читај ми!

Бјелица и Симоновић: Бићемо спремни за Партизан

Најискуснији кошаркаши Црвене звезде Милко Бјелица и Марко Симоновић изјавили су да екипа мора да извуче поуке после пораза од Басконије у Евролиги, као и да ће бити спремна за први дуел са Партизаном ове сезоне у понедељак.

"Басконија је била одлична у одбрани, добро су бранили ситуације два на два и све то материјализовали у нападу. Борили смо се, нисмо ни имали среће, али морамо да се окренемо наредним мечевима. Надам се да смо извукли поуке", рекао је Бјелица.

Бјелица истиче да црвено-бели морају да се што пре опораве јер се вечити дерби игра већ за два дана.

"Партизан је чврст противник, са доста квалитетних појединаца. Налазимо се у јаком ритму, после дербија имамо три везана гостовања, али имамо високе циљеве и морамо да их нападнемо. Надам се да ћемо успешно пребродити тај период", поручио је крилни центар.

Његов саиграч Марко Симоновић сматра да је лош почетак Звезде одлучио победника у КОМБАНК арени.

"Недостајала нам је енергија да се у потпуности вратимо после почетног вођства Басконије. Некаколико важних шутева смо промашили, полагања... Свели смо Басконију на 70 поена, иако постиже много више, као што је Реалу дала 90", рекао је Симоновић, па се осврнуо на предстојећи меч са Партизаном.

"Не доводи се у питање да ћемо бити спремни за дерби. Имамо времена да се спремимо и одиграмо према очекивањима", закључио је Симоновић.

Утакмица АБА лиге између Црвене звезде и Партизана игра се у понедељак од 21 сат у хали Александар Николић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи