Читај ми!

Милојевић: Желимо наставак победа у АБА лиги

Тренер кошаркаша Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је да његова екипа у предстојећем мечу против Крке покаже реакцију после пораза од Морнара.

"У суботу играмо јако битну утакмицу против Крке. Желимо да подигнемо форму и наставимо са победама у АБА лиги. Потребно је да што пре заборавимо меч са Морнаром и да покажемо реакцију екипе како би дошли до важне победе за нас", рекао је Милојевић за сајт клуба.

Кошаркаши Меге у суботу од 21.00 дочекују Крку у утакмици осмог кола Јадранске лиге.
После седам кола АБА лиге, Мега има скор 2:5, а Крка по три победе и пораза уз меч мање.

"Очекује нас јако битна утакмица на домаћем терену против Крке која је показала квалитет у АБА лиги. Морамо да дамо све од себе и да одиграмо једну квалитетну утакмицу у оба правца. Уколико то урадимо, верујем да ћемо доћи до нове победе", рекао је бек Меге Јован Новак.

Мега Лекс и Крка су се у регионалној лиги до сада састајали шест пута уз скор 4:2 за српски клуб. Последњи сусрет је био у 25. колу прошле сезоне када је Крка славила у Новом месту са 74:57.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи