Читај ми!

Милојевић: Морамо што пре да заборавимо меч у Бару

Тренер кошаркаша Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је да његова екипа мора што пре да заборави меч против Морнара у ФИБА Лиги шампиона и да извуче поуке из грешака које је правила. Кошаркаши Мега Лекса изгубили су синоћ од Морнара у Бару са 87:85, у трећем колу Групе Д ФИБА Лиге шампиона. Мега у следећем колу дочекује литвански Јувентус, 8. новембра у Сремској Митровици.

"Честитам екипи Морнара на тешкој победи, борили су се цео меч и надскочили нас са 50 ухваћених лопти, од којих 17 у нападу, што је један од кључних разлога изгубљеног меча. Имали смо периоде врло добре игре али то нисмо материјализовали. Имали смо плус 10 али смо их у кратком периоду испустили на почетку последње четвртине", рекао је Милојевић.

Кошаркаши Мега Лекса изгубили су синоћ од Морнара у Бару са 87:85, у трећем колу Групе Д ФИБА Лиге шампиона.

"Морамо што пре да заборавимо ову утакмицу, да извучемо поуке из грешака и да добијемо следећи меч", додао је Милојевић.

Капитен Меге Раде Загорац навео је да је његова екипа у финишу меча одиграла неодговорно и да је то главни разлог пораза.

"Био је ово тежак меч у коме смо у одређеним деловима играли врло добро, али нисмо успели да се резултатски одлепимо. У финишу смо одиграли неодговорно, а не онако како је тренер тражио од нас. То је био главни разлог пораза. За три дана нас очекује сусрет против Крке у АБА лиги и ја се надам и верујем да ћемо доћи до победе", рекао је Загорац.

Мега у следећем колу дочекује литвански Јувентус, 8. новембра у Сремској Митровици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи