Читај ми!

Радоњић: Срећан сам због победе на крају тешког циклуса утакмица

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је срећан што је његова екипа тежак циклус утакмица завршила победом против Морнара у Јадранској лиги. Звезда је у Бару победила Морнар са 71:59 у седмом колу Јадранске лиге и тако задржала максималан учинак у регионалном такмичењу.

"Све време смо се пријатно осећали овде, било је доста и наших навијача и хвала им на подршци. Имали смо жељу да се покажемо у правом светлу и да остваримо оно што смо зацртали, а то су нови бодови. Овим вечерас смо завршили тај тежак циклус утакмица и срећан сам што смо освојили бодове", рекао је Радоњић новинарима после утакмице.

Звезда је у Бару победила Морнар са 71:59 у седмом колу Јадранске лиге и тако задржала максималан учинак у регионалном такмичењу.

Црвено-бели су у претходних 14 дана одиграли шест утакмица, како у Јадранској, тако и у Евролиги.

"Свесни смо да није било лако вечерас, али исто тако није било лако ни у претходном периоду. Немамо много времена за причу и анализу... Сви знају да нас очекују још много оваквих испита и ми морамо да се окренемо ка томе", рекао је Радоњић.

Он је додао да ће његова екипа у наредном периоду покушати да буде што боља и да је "сва концентрација усмерена ка наредном противнику" - Басконији у Евролиги.

Упитан кога види као главне фаворите за титулу у Јадранској лиги, Радоњић је рекао да се пет екипа одвојило после седам кола.

"У раној фази сезоне се одвојило пет екипа, што је јако интересантно. Наравно, то су Будућност, Партизан, Цибона, Цедевита и ми... Има још много да се игра, не размишљам толико далеко, идемо корак по корак", рекао је Радоњић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи