Читај ми!

Јокић добар у поразу Денвера, Чикаго и Клиперси на 3-0

Кошаркаши Денвера су на гостовању код Торонта доживели пораз резултатом 105:102, а солидну партију пружио је српски репрезентативац Никола Јокић. У осталим НБА утакмицама одиграним синоћ, убедљив тријумф остварио Чикаго над Бруклином 118:88, Лос Анђелес клиперси савладали Феникс са 116:98, а Атланта славила победу над Сакраментом од 106:95.

Никола Јокић је за 22 минута у игри забележио 12 поена, четири скока и асистенцију. Вероватно би имао бољи учинак, али га тренер Мајк Мелоун није уводио на терен у последњих 17 минута.

Нагетси нису имали решења за водећи двојац Торонта Кајла Лаурија и Демара Дерозана, који су заједно постигли 62 поена.

У пораженом тиму, по 16 кошева су дали Данило Галинари, Емануел Мудијај и Вил Бартон.

Убедљив тријумф је остварио Чикаго над Бруклином – 118:88, и тако дошао до трећег максималног на почетку сезоне. Џими Батлер са 22 поена предводио је Булсе, Никола Миротић додао је 16, а Тај Гибсон 14.

Идеалан учинак 3-0 задржали су и Лос Анђелес клиперси после победе над Фениксом од 116:98, на крилима Криса Пола и Блејка Грифина.

Пол је имао 24 поена и осам асистенција, док је Грифин остварио дабл-дабл – 21 поен и 11 скокова.

У ноћи између понедељка и уторка, победу је славила и Атланта, добивши утакмицу против Сакрамента резултатом 106:95, уз 18 поена Двајта Хауарда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи