Читај ми!

Вестбрук и Харден јунаци драматичне НБА ноћи

Ноћ између недеље и понедељка у НБА лиги обележили су Расел Вестбрук и Џејмс Харден, који су сјајном игром донели победе Оклахома Ситију и Хјустону. Оклахома Сити је савладала Лејкерсе 113:93 уз трипл-дабл Вестбрука, а Харден је слободним бацањем у последњој секунди донео победу Хјустону над Даласом са 93:92. Драма и у трећој синоћној утакмици, завршена победом Мемфиса над Вашингтоном са 112:103, у финишу продужетка.

Оклахома Сити је убедљиво савладала Лос Анђелес лејкерсе са 113:96, а предводио их је Расел Вестбрук, настављајући са фантастичним играма на старту сезоне.

Вестбрук је остварио троструки двоцифрен учинак са 33 поена, уз 12 скокова и 16 асистенција, а пратили су га Оладипо са 20 и Кантер са 16 кошева.

Вестбрук је дошао до другог трипл-дабла после три утакмице и тако се по учинку на старту лиге изједначио са Меџиком Џонсоном, Џеријем Лукасом и Оскаром Робертсоном.

Уједно, плејмејкер Тандера је постао први кошаркаш у историји НБА лиге који је после три меча остварио преко 100 поена, 30 скокова и 30 асистенција.

У ноћи између недеље и понедељка, у НБА лиги су одигране још две утакмице, које су окончане драматичним финишима.

У победи Хјустона над Даласом са 93:92, пресудан за победу био је Џејмс Харден, кошевима са линије слободних бацања у последњој секунди.

Џејмс Харден је утакмицу завршио као најефикаснији играч, са 28 кошева, колико су укупно постигли његови саиграчи Гордон и Андерсон, пратећи га у победничком налету.

Мемфис је после продужетка савладао Вашингтон са 112:103, а предводили су их Мајкл Конли са 24 и Рандолф са 22 коша.

Српски кошаркаш Бобан Марјановић, одлуком тренера Стена ван Гандија, није играо за Детроит против Милвокија (98:83).

Најбољи у редовима Пистонса био је Андре Драмонд, са сјајним учинком од 20 поена и 23 скока, а велику помоћ имао је у Колдвел Попу са 21 кошем.

Сан Антонио и Голден Стејт оправдали су улоге фаворита против Мајамија (106:99), односно Финикса (106:100).

Резултати:

ЛА клиперс – Јута 88:75
Детроит – Милвоки 98:83
Мајами – Сан Антонио 99:106
Феникс – Голден Стејт 100:106
Оклахома – ЛА лејкерс 113:96
Хјустон – Далас 93:92
Мемфис – Вашингтон 112:103 (после продужетака) 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи