Читај ми!

Џикић: Све од себе против Будућности

Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић рекао је да његов тим није имао много времена да се спреми за Будућност, али је истакао да ће екипа дати све од себе да победи у седмом колу Јадранске лиге. Меч између Партизана и Будућности игра се у суботу од 21.00 час. Остало још 700 карата за овај сусрет, које ће бити пуштене у продају од 18.00 часова на дан утакмице.

"Будућност има велике амбиције ове сезоне, њихов састав је јасан показатељ тога. У ротацији имају осам врло искусних играча, уз њих и најталентованије црногорске младе играче. Сигурно су искористили слободну седмицу у Европи да се спреме за нас. Ми, нажалост, имамо мање времена за припрему, али даћемо све од себе. Верујем да ће навијачи напунити Халу спортова", рекао је Џикић за сајт клуба.

Партизан дочекује Будућност у новобеоградској хали "Ранко Жеравица". Партизан је током недеље гостовао Бешикташу у Лиги шампиона.

Оба тима имају свих шест победа у првих шест кола, а Френк Робинсон је казао да сутрашњи ривал има велике амбиције.

"Сусрећемо се са екипом која је од почетка сезоне у доброј форми и која је показала велике амбиције. На нама је да се после меча у Истанбулу што боље припремимо и дамо свој максимум пред нашим навијачима", рекао је Робинсон.

Због мањег капацитета Хале спортова "Ранко Жеравица" у односу на дворану "Александар Николић", Партизан је обавестио власнике годишњих карата за плаву ложу, белу ложу и ВИП ложу да ће за њих бити остављена места у доњем прстену дворане (беле столице). Власницима годишњих улазница за трибине и партер ће бити омогућен улаз на трибине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи