Читај ми!

Панатинаикос, нови изазов за црвено-беле

Два дана после велике победе над Барселоном, кошаркаше Црвене звезде очекује још једна врло тешка утакмица – против Панатинаикоса у Атини. Меч 4. кола Евролиге игра се од 20.15. у дворани ОАКА.

Црвена звезда је први пут у клупској историји, из петог покушаја, савладала славни каталонски тим, а до победе их је водила одлична одбрана и сјајна серија у завршници друге деонице.

Само два дана након велике победе у Београду, црвено-беле очекује нови изазов, тежак дуел против Панатинаикоса у четвртом колу Евролиге.

"Играмо против великана европске кошарке Панатинаикоса, који је знатно појачао тим играчима огромног искуства и евролигашког рејтинга. Предводи их нови тренер Ћави Паксвал, који је фантастично водио Барселону и са њом освојио и титулу првака Европе", рекао је Радоњић по доласку у Атину.

Тренер црвено-белих је подсетио да су у ПАО током лета дошли врхунски играчи, предвођени Јоанисом Бурусисом, Крисом Синглтоном, Деметријусом Николсом, Кеј-Си Риверсом, али и повређеним Мајком Џејмсом.

Утакмица Панатинаикос – Црвена звезда игра се у дворани ОАКА од 20.15.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи