Нова победа "армејаца", Олимпијакос сигуран против Милана

ЦСКА у новој сезони Евролиге не зна за пораз. "Армејци" у Истанбулу савладали Ефес резултатом 93:87.

ЦСКА је тек у финишу утакмице дошао до победе над Анадолу Ефесом у Истанбулу и тако задржао максималан учинак. Руски тим је славио са 93:87, уз одличну игру капитена српске репрезентације Милоша Теодосића.

Теодосић је постигао 15 поена, уз осам асистенција. ЦСКА је предводио Нандо Де Коло са 26 поена, док је у Ефесу са 16 најефикаснији био Дешон Томас.

Олимпијакос је без већих проблема победио Армани на свом терену са 91:81.

Најефинаснији у грчком клубу били су Ерик Грин и Василис Спанулис са по 16 поена, док је српски центар Никола Милутинов постигао четири.

Мирослав Радуљица је у Арманију постигао 14 поена и после Крунослава Симона био је најефикаснији у италијанском клубу. Милан Мачван је постигао четири.

Кошаркаши Басконије победили су Реал у гостима са 91:87 и тако мадридском клубу нанели први пораз после три кола Евролиге.

Јунак победе био је некадашњи кошаркаш Црвене звезде Јака Блажич, који је постигао 21 поен. Три мање је постигао Јоханес Војгтман. Најефикаснији у Реалу са 16 је био Густаво Ајон.

Кошаркаши Дарушафаке победили су Уникс у Казању са 94:87, у првој утакмици трећег кола.

Турски клуб је предводио Бред Вонамејкер са 22 поена, док је Џејмс Андерсон постигао 18. Најефикаснији у пораженом тиму са 22 је био Кит Ленгфорд.

Дарушафака је забележила другу победу у новој сезони Евролиге, док Уникс има сва три пораза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи