Гак за РТС: Београд испред Барселоне, Москве, Истанбула...

Градски секретар за спорт и омладину Славко Гак је, гостујући на РТС-у, говорио о организацији фајналфора Евролиге 2018. године у Београду.

"Велика нам је част и задовољство што смо успели да постигнемо овај договор и да фајналфор Евролиге 2018. године буде у Београду", каже Градски секретар за спорт и омладину Славко Гак.

Поред Београда, кандидати су били Барселона, Хелсинки, Париз, Москва, Истанбул...

"Истанбул је већ био предао кандидатуру за 2017. годину, али су се онда догодили немили догађаји. Разматрало се да Београд узме то домаћинство, али смо ми сматрали да то није добро за град Београд, пошто је јако кратак период и нећемо стићи да се промовишемо као град", рекао је Гак гостујући у Београдској хроници.

Безбедносни аспект је био један од најважнијих приликом одлучивања о домаћину фајналфора.

"Челни људи Евролиге су били у посети Београду почетком јула ове године, где су највише инсистирали на безбедносном аспекту. Долази 20.000 турниста, долазе најбољи играчи у том тренутку у Европи. Београд је те критеријуме испунио и то је био тас на ваги да Евролига дође у Београд 2018. године", каже Гак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи