Читај ми!

Барцокас: Очекује нас тешка утакмица у жестоком амбијенту

Тренер кошаркаша Барселоне Јоргос Барцокас рекао је да против Црвене звезде очекује тешку утакмицу у "жестоком амбијенту" и додао да ће његови играчи морати да се изборе с емоцијама уколико желе да остваре победу. Утакмица трећег кола Евролиге између Звезде и Барселоне играће се у уторак од 19.00 у Београдској арени.

"Мораћемо да се боримо на посебан начин, јер нас чека меч на страни, а сва евролигашка гостовања су тешка. Овај дуел ће ипак бити одигран у жестоком амбијенту, па ћемо морати да контролишемо своје емоције и да понекад играмо и против њих", рекао је Барцокас, а пренео је сајт Евролиге.

Барселона ће у уторак гостовати у Београду Црвеној звезди у трећем колу Евролиге.
Звезда је у претходном колу победила Галатасарај у Истанбулу, док је Барселона код куће поражена од Фенербахчеа.

"Показали су у Турској да могу да контролишу мечеве, тако да ћемо играти против чврстог ривала. Мораћемо да играмо своју кошарку. Из дана у дан постајемо бољи. Када је у питању наш претходни меч, против Фенербахчеа смо били доследни и један детаљ је одлучио утакмицу", казао је Барцокас.

"Значајно смо напредовали током претходна два месеца колико смо на окупу. Истина, недостају нам повређени играчи, али ускоро ћемо бити комплетни", додао је он.

Кошаркаш Барселоне Пау Рибас рекао је да ће његова екипа морати да уложи додатни напор како би тријумфовала пред 20.000 навијача.

"Не можемо да дочекамо утакмицу. Увек је тешко гостовати у Евролиги, а посебно ће бити тешко у окружењу пред 20.000 навијача што ствара додатни притисак. Мораћемо да се потрудимо да бисмо остварили што више победа, јер знамо да је Евролига дуг пут. Звезда је тежак ривал, који те тера да играш до крајњих граница. Биће компликовано", рекао је Рибас.

Утакмица трећег кола Евролиге између Црвене звезде и Барселоне играће се у уторак од 19.00 у Београдској арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи