Читај ми!

Почиње НБА: Ратници нападају Кливленд и прстен

Нова сезона најјаче кошаркашке лиге на свету НБА, по 71. пут, креће у ноћи између уторка и среде утакмицом између актуелног шампиона Кливленда и Њујорка, а потом и великим дербијем између Голден Стејта и Сан Антонија. У првом дану нове сезоне снаге ће одмерити и Портланд са Јутом.

У односу на претходну сезону, америчка кошарка биће ослабљена зато што су играчи који су обележили протеклу деценију, попут Тима Данкана, Кевина Гарнета и Кобија Брајанта, донели одлуку да се пензионишу.

И поред одласка одличног трија, квалитет и незвесност неће недостајати, а посебно занимљиво биће у трци за шампионски прстен, јер ће Џејмсов Кливленд са трона желети да скине Голден Стејт, појачан Кевином Дурентом, и увек опасни Сан Антонио.

Из другог плана фаворите ће вребати Чикаго, Торонто, Хјустон и ослабљена Оклахома, док су остали тимови прилично уједначени.

Србија ће имати три представника у НБА лиги, Никола Јокић је један од кључних играча Денвера и његов потпуни "бум" очекује се ове сезоне, кошаркаш Минесоте Немања Бјелица улази јачи за једну годину, док Бобана Марјановића чека доказивање после преласка у Детроит из Сан Антонија.

Поред Кливленда и Њујорка, односно Голден Стејта и Сан Антонија, први дан се игра и утакмица Портланд – Јута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи