Читај ми!

Милојевић: Кошарка не може да се игра без одбране

Тренер Меге Дејан Милојевић рекао је после пораза од Задра да екипа неће почети да побеђује ако његови играчи не схвате да кошарка не може да се игра без одбране. На другој страни, тренер екипе из Сремске Митровице је навео да је његовом тиму свака победа веома битна, пре свега да би почело да се гради самопоуздање.

"Тренутно нисмо озбиљна екипа, примамо превише кошева, око 90 по мечу и играмо једну од најгорих одбрана. Ако играчи не схвате да не може да се игра кошарка без одбране, нећемо ни побеђивати. Ритам је такав да се игра на свака два-три дана. Кад изгубите шест заредом, самопоуздање екипи јако падне, а када су играчи млади, не могу толико брзо да се дигну", рекао је Милојевић после утакмице.

Мега је забележила нови пораз, пети у сезони, пошто је изгубила у гостима од Задра са 90:86 у шестом колу Јадранске лиге.

Милојевић је честитао Задру и казао да је противник више желео победу него његов тим.

"И поред кадровских проблема, које смо имали и ми, али у мањој мери, показали су да имају срце и у оваквом тренутку су одиграли врло квалитетну утакмицу", казао је Милојевић.
Тренер екипе из Сремске Митровице је навео да је његовом тиму свака победа веома битна, пре свега да би почело да се гради самопоуздање.

Кошаркаш Меге Марко Тејић, који је са 24 поена био најефикаснији у свом тиму, честитао је Задру на победи.

"Ми ћемо наставити да тренирамо и да тамо покушамо да исправимо и побољшамо ствари. Окрећемо се следећој утакмици која је већ у уторак. Надам се да ћемо се добро припремити за Цибону и да ћемо успети да победимо", рекао је Тејић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи