Читај ми!

Ефес у последњој секунди сломио Реал!

Ефес остао у игри за фајнал-фор, смањио на 2:1 против Реала - тројком у последњој секунди! Олимпијакос победом над Барселоном у Пиреју стигао на корак до фајнал-фора.

Кошаркаши Олимпијакоса савладали су у Пиреју екипу Барселоне са 73:71 (26:23, 18:13, 15:24, 14:11) и повели са 2:1 у четвртфиналној серији Евролиге.

Олимпијакосу сада недостоја једна победа да избори пласман на фајнал-фор у Мадриду, а нову прилику имаће у четвртак, такође пред својим навијачима.

Домаћин је водио током већег дела меча, а до важног тријумфа дошао је у узбудљивој завршници поенима Јоргоса Принтезиса са линије слободних бацања у последњих шест секунди.

Најефикаснији у победничким тиму био је Принтезис са 19 поена, 15 је убацио Василис Спанулис, док су у Барселони двоцифрен учинак имали Хуан Карлос Наваро (14), Томаш Саторански (12) и Џастин Доелман и Маћеј Лампе, који су меч завршили са по 10 поена.

Наредна утакмица играће се у четвртак од 21.00, такође у Атини.

Кошаркаши Ефеса остали су у игри за пласман на завршни турнир Евролиге, пошто су као домаћини, савладали Реал Мадрид са 75:72 и тако смањили укупан резултат на 2:1.

Утакмица је решена у неизвесној завршници, а победу турској екипи донео је Мет Џенинг тројком у последњој секунди.

Ефес је имао предност већим делом, а Џејси Керол је тројком изједначио седам секунди пре краја. Ипак, Џенинг је вратио тројку у последњем нападу за продужетак серије.

Најефикаснији у победничком тиму био је Џенинг са 21 поеном, док је капитен репрезентације Србије Ненад Крстић постигао 17. Реал је предводио Серхио Родригес са 17.

Четврта утакмица четвртфиналне серије играће се у четвртак од 19.00, а домаћин ће такође у Истанбулу бити Ефес.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи