Читај ми!

Максималан учинак "Ратника" и "Булса"

Кошаркаши Чикага и Голден Стејта повели су са по 2:0 у првом колу плеј-офа Источне и Западне конференције у НБА лиги. Чикаго је ноћас на свом терену победио Милвоки са 91:82, а "Ратници" савладали Њу Орлеанс са 97:87.

Булсе је до победе предводио Џими Батлер са 31 поеном, што је његов рекорд каријере. Он је имао и девет скокова, а у последњој четвртини постигао је 14 поена.

Дерик Роуз постигао је 15 поена за Булсе, Пау Гасол додао је 11 поена уз 16 скокова, док је Жоаким Ноа убацио девет поена, али је имао чак 19 скокова.

"Жо и Дерик су ми рекли да шутирам, рекли су ми да никоме не додајем лопту већ да само шутирам. Добро сам се осећао и убацивао сам лопту у кош", рекао је Батлер.

Милвоки је на почетку последње деонице водио са 74:71, али је Чикаго "преломио" утакмицу серијом 13:0.

Најефикаснији у екипи Милвокија био је Крис Мидлтон са 22 поена, а Мајкл Картер Вилијамс постигао је 21 поен.

Бакси су изгубили осам узастопних утакмица у плеј-офу, откако су 28. априла 2010. године победили Атланту.

Трећа утакмица играће се у четвртак у Милвокију.

Кошаркаши Голден Стејта победили су на свом терену Њу Орлеанс са 97:87 и повели са 2:0 у првом колу плеј-офа Западне конференције.

Најуспешнији тим лигашког дела шампионата максимално је искористио предност домаћег терена на старту четвртфиналне серије плеј офа и сада ће покушати да од две наредне утакмице у Њу Орлеансу направи бар један брејк како би себи олакшао пут у полуфинале.

Вориорсе су до победе предводили Клеј Томпсон са 26 поена и Стефен Кари са 22 поена и шест асистенција. Дрејмонд Грин постигао је 14 поена уз 12 скокова, а Леандро Барбоса 12 поена.

Голден Стејт је у првој четвртини губио са 13 поена, али је до краја полувремена успео да надокнади заостатак и сачува предност.

Голден Стејт је тако остварио 20. узастопну победу на свом терену, односно 41. победу у последње 43 утакмице. Вориорси су последњи пут изгубили у својој хали 27. јануара од Чикага, после продужетка.

Ентони Дејвис био је најефикаснији у екипи Њу Орлеанса са 26 поена уз 10 скокова, Ерик Гордон убацио је 23 поена, а Тајрик Еванс додао је "дабл дабл" учинак од 16 поена и 10 скокова.

Трећа утакмица играће се у четвртак у Њу Орлеансу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи