Читај ми!

"Вујошевић је насрнуо на члана Скупштине клуба"

Председник КК Црвена звезда Телеком Милош Нинковић изјавио је да је тренер Партизана Душко Вујошевић синоћ у Пиониру насрнуо на члана Скупштине клуба, а не навијача, како је то изјавио тренер црно-белих после инцидента.

"Човек кога медији данас доводе у везу са немилим догађајем у ходнику Пионира и на кога је насрнуо Вујошевић је Стеван Сојић, члан Скупштине КК Црвена звезда, а на ту функцију је изабран још 12. августа 2011. године", пише у обраћању.

"Факултетски је образован, има диплому маркетинг менаџера у спорту, није осуђиван, нити се против њега води било какав кривични поступак, како неки медији то покушавају да представе ваљда само зато што навија и воли Црвену звезду. У халу је дошао са екипом, као члан руководства клуба", изјавио је Нинковић за званични сајт клуба.

Он је упитао "да ли сви треба да се понашамо као што је то радио судија Марко Јурас када га Вујошевић шамарао, а онда му се овај арбитар извињивао преко медија".

"Вујошевић то неће доживети ни од кога из Црвене звезде. На даље махинације и манипулације у медијима преко којих се врше покушаји да се скрене тема са велике победе и спортског успеха који су играчи и чланови стручног штаба часно изборили на терену, Црвена звезда се више неће оглашавати. Сву своју снагу и енергију усмерићемо у намери да освојимо шампионски прстен АБА лиге", закључио је Нинковић.

Након синоћног меча између Партизана и Црвене звезде, дошло је до инцидента у ходнику дворане Пионир у којем је учествовао тренер црно-белих Душко Вујошевић и горепоменути младић. 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи