Цедевита изједначила, одлука у Подгорици

Кошаркаши Цедевите победили су Будућност са 88:85 (18:19, 22:17, 23:19, 25:30) и изједначили резултат на 2:2 у полуфиналној серији плеј-офа АБА лиге. Мајсторица у среду у Подгорици.

Цедевита се после два пораза у Подгорици вратила у игру за финале, добивши оба меча у Загребу, па ће одлука о финалисти регионалног такмичења пасти у среду у Црној Гори.

Хрватски тим је током већег дела меча имао двоцифрену предност, али је Будућност у финишу унела неизвесност када је пришла на само два поена заостатка након почетничких грешака кошаркаша Цедевите. Ипак, плејмејкер Цедевите Немања Гордић је у завршници погодио три од четири слободна бацања и одвео серију "мајсторицу".

Најефикаснији на мечу били су Гордић и Роко Лени Укић са по 16 поена, док је два мање дао Станко Бараћ. У редовима Будућности по 13 поена дали су Дарко Планинић и Џеј Ар Рејнолдс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи