Читај ми!

Милосављевић: Звезда заслужено победила

Капитен кошаркаша Партизана Драган Милосављевић рекао је да је Црвена звезда у мечу у суботу увече била борбенија и да је потпуно заслужено победила у трећој утакмици полуфиналне серије плеј-офа Јадранске лиге.

"Била је јако тешка утакмица. Честитао бих Звезди на победи. Одиграла је сјајно. Физички су били јачи, убацили су доста шутева и играли стварно сјано. Заслужено су победили. Ми нисмо добро ушли у меч, можда нас је мало опустила победа у прошлој утакмици.

Мислим да ништа није готово. У недељу нас очекује јако тежак меч", рекао је Милосављевић новинарима у Пиониру.

Звезда је у суботу увече у сваком сегменту игре била боља од Партизана и на крају имала и 14 скокова више од црно-белих.

"Тим скоковима су успели да победе. У одлучујућим моментима су били борбенији и сакупили лопте у нападу и то је била предност овај пут", додао је Милосављевић.

"Једноставно је: морамо да изађемо и да пружимо максимум. Они су у благој предности, воде 2:1, али можда је већи притисак на њима. Видећемо. Ништа није готово", рекао је Милосављевић.

Четврта утакмица полуфинала плеј-офа између Партизана и Звезде игра се вечерас од 21.00 сат.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи