Читај ми!

Калинић: Пресудио је скок, то је рецепт

Кошаркаш Црвене звезде Никола Калинић рекао је да је у суботу увече меч полуфинала Јадранске лиге против Партизана пресудио скок, и додао да црвено-бели исту игру треба да понове и у наредној утакмици.

"И нама и њима је шкрипао дефанзивни скок у прве две утакмице, знали смо да је у томе рецепт за победу, ако добијемо битку у скоку победићемо.То је пресудило утакмицу", рекао је Калинић новинарима после меча.

Кошаркаши Црвене звезде победили су у суботу увече Партизан са 95:85 у трећој утакмици полуфинална плеј-офа Јадранске лиге и тако повели са 2:1 у серији.

У редовима Звезде најефикаснији су били Калинић са 25 и Чарлс Џенкинс са 22 поена.

"Добра утакмица и за мене и за Чарлса, али пре свега смо колектив. Прво је Боби повукао и доказао да је МВП Евролиге и да га је мало јавност потценила. Много је значио и у рекету, у нападу и одбрани. Сви су дали свој допринос, одиграли смо тимски, то је рецепт и за сутра", казао је Калинић.

Четврти меч је на програму у недељу, а домаћин је поново Партизан.

"Њима сада гори под ногама и сигурно ће то и публика да осети. Видели смо каква је то феноменална публика. Нисмо дозволили да нас омету, одлично смо поднели атмосферу и амбијент. И не смемо да се обазиремо на ствари са стране", рекао је Калинић.

Центар Звезде Бобан Марјановић рекао је да серија још није готова.

"Ништа још није готово. Можемо да будемо задовољни што смо одиграли добар меч, добро смо се борили. Сви знамо како игра Партизан и не смемо да се опустимо. Знамо да су добра екипа и да знају да се врате из оваквих ситуација", рекао је Марјановић.

"Била је одлична утакмица, играли смо добро, али то морамо да поновимо и ако хоћемо да победимо овакав Партизан пред њиховим навијачима", додао је он.

Четврта утакмица полуфинала плеј-офа између Звезде и Партизана игра се у недељу од 21.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи