Читај ми!

Делегација Звезде није могла да гледа друго полувреме

Кошаркашки клуб Партизан објавио је да је обезбеђење замолило чланове делегације Црвене звезде да се не враћају у халу Пионир у другом полувремену утакмице та два тима у суботу увече, зато што је у делегацији црвено-белих било и вођа навијача.

Поред Звездине клупе било је још неколико столица на којој је седело десетак људи, али они се нису вратили на другом полувремену.

У делегацији се налазило неколико функционера, чланова клуба и пријатеља, али и неких људи које извештач Бете није препознао.

Тренер црвено-белих Дејан Радоњић казао је на полувремену да је само приметио да су они "нестали" и да је то било помало непријатно.

Тренер Партизана Душко Вујошевић и чланови управе црно-белих казали су после тога да су неки од тих људи били вође навијача Звезде и да су зато "замољени" да изађу.

Директор Звезде Давор Ристовић казао је да је са екипом дошло "неколико чланова и пријатеља клуба" у тачном броју који је договорен на састанку за безбедност.

"Међутим, на полувремену неколицини тих људи је из неког разлога није дозвољено да се врате у халу и не знам на чију иницијативу је дошло до такве одлуке. Полиција и Жандармерија им није дозволила поновни приступ у халу, а током другог полувремена задржани су у једној од просторија у Пиониру. Било је то прилично непријатно, јер
они нису били ухапшени, јер за то није било никаквог разлога, али су опет на неки начин били лишени слободе, што је заиста несхватљиво", рекао је Ристовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи