Читај ми!

Вашингтон направио брејк

У првим утакмицама четвртфинала плеј офа НБА лиге победе на домаћим теренима су остварили Голден Стејт и Хјустон док је Вашингтон је направио брејк у Торонту.

У првој утакмици четвртфинала плеј офа Западне конференције америчке професионалне кошаркашке лиге Голден Стејт је јутрос савладао Њу Орлеанс са 106:99 и повео са 1:0 у серији у којој се игра до четири победе.

Са 1:0 у серији, такође на Западу, повео је и Хјустон који је као домаћин победио Далас са 118:108.

У источној конференцији, пак, Вашингтон је направио брејк у Торонту пошто је после продужетка победио домаћина са 93:86.

За разлику од Торонта Чикаго није себи дозволио "тај луксуз" и лако је материјализовао предност домаћег терена у дуелу са Милвокијем - 103:91.

Плеј оф се наставља вечерас, а састају се:

ИСТОЦЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА:
Кливленд - Бостон
Атланта- Бруклин
ЗАПАДНА КОНФЕРЕНЦИЈА:
Мемфис - Портланд
Л.А. Клиперс - Сан Антонио

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи