Читај ми!

Радоњић: Можемо да реагујемо, имамо карактер

Дејан Радоњић тврди да Црвена звезда има карактер и да ће га показати у предстојећим мечевима са Партизаном. Свесни смо грешака и потребно је да их исправимо, поручује Радоњић.

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић свестан је да његове кошаркаше чека велика борба са Партизаном у наставку полуфиналне серије плеј-офа Јадранске лиге.

"Партизан је показао квалитет и да уз велико искуство које поседује игра добро. Свесни смо да нас очекује велика борба. Није добро заборавити оно што је било, треба се подсетити грешака. Много пута смо показали да имамо карактер да можемо да одреагујемо", рекао је Радоњић новинарима у Београду.

Резултат након прва два дуела полуфиналне серије Јадранске лиге је 1:1, а у наредне две утакмице домаћин ће бити Партизан.

"Свесни смо грешака и потребно је да их исправимо и будемо много бољи како бисмо боље играли и вратили брејк. Амбиција нам је да дођемо до победе која би омогућила да се серија игра до краја", објаснио је Радоњић.

Партизан је у прва два дуела потпуно зауставио најкориснијег противничког играча Бобана Марјановића, а Радоњић је рекао да је Звездин центар у више наврата током сезоне показао квалитет.

"Било је много утакмица где су га удвајали и покушавали да га зауставе у Евролиги. Треба очекивати боље партије и већи допринос, иако му није лако. Другачији је однос према њему, има конкретну опструкцију кретања, добија ударце у ноге. Без обзира на то, очекујем да ће дати већи допринос. Биће спреман за све то", рекао је Радоњић.

Он је оценио да ће Партизан у наредна два сусрета бити у предности јер ће играти пред својим навијачима, као и то да је његова екипа спремна да се избори са том ситуацијом.

Када је реч о суђењу, Радоњић је истакао да се нада да ће његова екипа као гост имати исти третман као Партизан у прва два дуела.

"Надам се да ћемо и ми имати исти третман суђења као што је имао Партизан у ове две утакмице пред нашим навијачима", навео је тренер Црвене звезде.

Радоњић је додао да је добра здравствена ситуација његове екипе уочи наставка полуфиналне серије.

Крилни центар црвено-белих Марко Тејић није улазио у игру у прве две утакмице, а Радоњић је најавио да ће он добити шансу.

Трећа утакмица почеће сутра у 21 час у хали Пионир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи