Читај ми!

КК Партизан: Нема продаје улазница за суботу и недељу

Кошаркашки клуб Партизан саопштио је да неће пустити у продају карте за трећу и четврту утакмицу плеј-офа Јадранске лиге против Црвене звезде.

"Неће бити продаје карата, за мечеве важе сезонске и дневне карте. Појединачне улазнице су подељене и важе за оба дана", наводи се у саопштењу на Партизановом сајту.

Црно-бели су позвали своје присталице да навијају "достојанствено и господски", да не вређају противника и поштују све актере меча.

"Апелујемо на наше навијаче да направе праву спортску атмосферу, бодре момке у црно-белим дресовима – гласом, длановима и енергијом, која је јединствена на домаћим утакмицама нашег клуба. Покажимо да смо елита, како на терену тако и на трибинама", пише у саопштењу.

Партизан ће у суботу и недељу од 21 час у хали Пионир угостити Црвену звезду у утакмицама плеј-офа Јадранске лиге.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи