Андрић и Калинић сагласни: Све је још отворено

Кошаркаши Партизана и Црвене звезде Михајло Андрић и Никола Калинић рекли су да обе екипе и даље имају једнаке шансе за пласман у финале Јадранске лиге.

"Све је још отворено. Направили смо брејк и сада ћемо имати две утакмице код куће и мораћемо још боље", рекао је Андрић агенцији Бета.

Звезда и Партизан састају се у полуфиналу плеј-офа Јадранске лиге. После две утакмице борбе за Евролигу, у којима су црвено-бели били домаћини, резултат је 1:1.

Наредна утакмица играће се пред Партизановим навијачима, а Андрић је казао да ће његовој екипи значити подршка са трибина.

"Звезда ће сигурно бити мотивисанија у наставку борбе, мораће да направи брејк. Значиће нам подршка навијача у наставку и мораћемо исто да приступамо утакмицама и играмо боље", казао је Андрић.

Калинић је истакао да подршка са трибина не мора ништа да значи у наставку полуфиналне серије.

"То не мора ништа да значи, тренирамо у тој хали целе године, иста је хала, бука... То на играче најмање утиче. Можда смо малчице били у предности пред прве две утакмице, па смо изгубили једну утакмицу", навео је Калинић новинарима.

Према његовим речима, Звезда је играла брзоплето у другој утакмици полуфиналне серије.

"Катастрофално смо одиграли прво полувреме, то је највећи утисак друге утакмице. У другом смо им зауставили офанзивни скок и вратили смо се, али на крају нисмо имали концентрацију, играли смо брзоплето", рекао је Калинић.

Трећа утакмица полуфиналне серије играће се у суботу од 21.00, а Партизан ће бити домаћин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи