Лазић и Боби: Били смо лоши, Партизан заслужено победио

Кошаркаш Црвене звезде Бранко Лазић рекао је да његов тима нема оправдања за лошу партију и поручио да је Партизан заслужено победио. Са тиме се слаже и Бобан Марјановић, који поручује да ће екипа урадити све како би славила у суботу.

"Нервозно смо ушли у утакмицу, Партизан је направио разлику, али смо у последњој четвртини успели да се вратимо. Недостајало је више концентрације да преломимо меч, али нема алибија, Партизан је заслужено победио", рекао је Лазић новинарима после меча.

Он је поручио да екипа не може разлоге пораза да тражи у умору и да ће Партизану бити лакше пред њиховим навијацицма.

Центар Звезде Бобан Марјановић рекао да ће његова екипа имати тежак задатак да направи брејк, али и да су црвено-бели спремни на то.

"Партизан је искористио наш лош улазак у меч, играо је веома добро. Имали смо шансу да се вратимо, али нисмо успели, 1:1 и идемо даље", рекао је Марјановић.

Он је поручио да је домаћи терен веома битан фактор у полуфиналу плеј-офа.

"Морамо боље да се спремимо и покушамо да вратимо брејк. Не видим разлог зашто не бисмо победили у суботу", рекао је Марјановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи