Читај ми!

Вујошевић: И даље ништа није готово!

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да вечерашњом победом над Црвеном звездом и изједначењем на 1:1 у полуфиналној серији Јадранске лиге још ништа није решено.

"Чека нас дуга серија, далеко од тога да је овом утакмицом било шта решено. Честитам мојим момцима што су имали храбрости и карактера у оваквој ситуацији и атмосфери и добили веома значајан сусрет. Звезди на квалитетној утакмици и доброј борби", рекао је Вујошевић новинарима после утакмице.

Партизан је изједначио на 1:1 у полуфиналној серији Јадранске лиге, пошто је као гост савладао Звезду са 70:68.

"Овај сусрет је био веома квалитетан и веома тежак и напоран за обе екипе. Да не причам да екипе овог квалитета играју дан за дан, који је то напор... Обе екипе пате од ритма играња утакмица дан за дан", рекао је Вујошевић.

Он је додао да се нада да су "сладокусци" уживали у кошарци.

"За кошарку је добро што две екипе из Београда имају овај квалитет и могу да демонстрирају тај ниво кошарке. Надам се да су сви прави сладокусци уживали у ономе што чини кошарку квалитетном игром", рекао је тренер Партизана.

Према његовим речима, падови у игри обе екипе су нормални.

"Било је разлога за очекивања пада и једних и других. Требало је вратити се после оних повреда... Не може на оваквим утакмицама да се распоређује минутажа, али су неки били више исцрпљени", рекао је Вујошевић.

Капитен црно-белих Драган Милосављевић рекао је да је његова екипа имала среће у завршници.

"Била је јако тешка и важна утакмица. Играли смо добро већим делом, али на крају нисмо добро сачували велику предност. Имали смо много среће. Ову утакмицу треба што пре да заборавимо", рекао је Милосављевић.

Наредна утакмица играће се у суботу од 21 сат, а домаћин ће бити Партизан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи