Читај ми!

Милутинов жели да игра упркос повреди

Центру Партизана дијагностикована је повреда рожњаче али он има огромну жељу да заигра у другом мечу против Црвене звезде, али му специјалисти то не препоручују!

Никола Милутинов је дан, после не проспаване ноћи и повреде ока у првом дербију полуфинала АБА лиге, провео на превијањима и санирању повреде.

Милутинов цео дан осећа бол у оку, лоше реагује на светлост и једва отвара капак, због чега држи повез. Центар црно-белих је спреман да игра и са тим повезом, али доктори упозоравају да и најмања повреда на терену може да доведе до озбиљнијег оштећења, преносе Новости.

До повреде Милутинова дошло је у 16. минуту меча Црвена звезда - Партизан када га је Јака Блажич шаком закачио по лицу, а прст је у жару борбе незгодно "завршио" у Николином оку.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи