Павловић: Овако је почело и прошле године

Кошаркаш Партизана Александар Павловић рекао је да црно-бели, уколико желе да се пласирају у финале Јадранске лиге, морају да исправе грешке из првог меча полуфинала плеј-офа тог регионалног такмичења, против Црвене звезде.

Партизан је у уторак као гост изгубио од Звезде 73:64, чиме су црвено-бели повели 1:0 у полуфиналној серији плеј-офа Јадранске лиге.

"Имали смо шансе да се вратимо у утакмицу, али нисмо успели. Било је добрих периода у нашој игри, али много више лоших. Дозволили смо Звезди много скокова у нападу. Важно је да им то лимитирамо у другој утакмици. Ако то успемо, имаћемо шансу да се супротставимо на прави начин и дођемо до победе", рекао је Павловић.

Центар Партизана Никола Милутинов због повреде након дуела са Јаком Блажичем није играо од средине друге четвртине, а Павловић сматра да је то доста утицало на игру црно-белих.

"Много нам је недостајао Милутинов, надам се да ће му бити боље и да ће моћи да игра у другој утакмици. У сваком случају, видело се да можемо да играмо са Звездом", казао је Павловић.

Павловић је истакао да он и његови саиграчи верују у себе, иако Звезда има већу ротацију.

"То не значи да су бољи. Важно је да исправимо грешке из првог меча... И прошле сезоне у финалу Суперлиге је Звезда повела са 1:0, па смо на крају победили", рекао је Павловић.

Други меч полуфинала плеј-офа између Партизана и Звезде игра се вечерас од 21.00, а домаћини су поново цвено-бели.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи