Сефолоша: Њујоршка полиција ме је повредила!

Кошаркаш Атланте Хокс, Табо Сефолоша, рекао је да су његове повреде, које је задобио током хапшења прошле недеље у Њујорку, последица реакције полиције.

Сефолоша има прелом десне фибуле (кости у потколеничном пределу ноге), а има и оштећење лигамената.

„Надам се да разумете да у овом тренутку не могу да коментаришем детаље случаја. Једино могу да кажем да трпим велики бол, да сам задобио озбиљну повреду, коју му је нанела полиција", навео је Сефолоша.

Сефолошу ће, због свега, испитати и Биро за унутрашњу контролу њујоршке полиције, преноси И-Ес-Пи-Ен.

Сефолоша ће бити подвргнут операцији ове седмице и пропустиће остатак сезоне, укључујући наравно и плеј-оф.

У својим коментарима, захвалио је породици, пријатељима и својим Хоксима.

„Ово је било јако тешко време за мене и заиста ценим подршку коју сам добио од свих. Јако сам разочаран што нећу моћи да се придружим својим саиграчима на терену, и извињавам се због дистракције коју је овај инцидент проузроковао. Навијаћу за њих све време и бићу посебно марљив током свог опоравка".

Сефолоша је ухапшен на Менхетну, у делу познатом као Челси. Према званичној верзији догађаја полиције, крило НБА лигаша из Џорџије је ометао успостављања места злочина испред једног ноћног клуба, у коме је Крис Копленд из Индијане Пејсерса избоден.

Међутим, неколико приватних, аматерских видео-снимака који су се појавили на интернету претходних дана показују како Сефолошу један полицајац удара пендреком, док га још неколицина баца на земљу. Такође, хапшење Сефолоше и Пере Антића, македонског центра, догодило се најмање 30 метара даље од локације на којој је Копленд избоден.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи