Читај ми!

ККЦЗ: Без гостујућих навијача због безбедности и заслужeне предности

Пред прву утакмицу полуфиналне серије плеј-офа АБА лиге одржан је састанак свих безбедносних служби коме су присуствовали и представници Црвене звезде и Партизана, на којем је одлучено да не буде гостујућих навијача на полуфиналним мечевима.

Епилог поменутог састанка је да размене улазница између два клуба неће бити. Одлука је донета из безбедносних разлога како би се спустила тензија.

На овај начин ће Црвена звезда такође бити у прилици да искористи предност домаћег терена, коју је апсолутно заслужено стекла освајањем првог места у лигашком делу регионалног такмичења.

Tакође се наводи да ће за утакмице вечитих ривала бити спроведене опсежне мере безбедности у циљу да мечеви између црвено-белих и црно-белих протекну у најбољем реду.

Капије дворане Пионир биће отворене чак три сата раније, односно већ од 18 сати, па се позивају навијачи да раније дођу у халу како би се избегле гужве јер ће на улазима бити спроведена ригорозна контрола.

Око Хале Пионир биће организована два безбедносна прстена тако да нико без карте неће моћи да приђе дворани. Ова одлука биће стриктно поштована тако да се још једном апелује на све оне који немају улазнице да не покушавају да приђу београдском храму кошарке јер им то неће бити омогућено.

КК Црвена звезда апелује на навијаче да навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета на терен и употребе пиротехничких средстава.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи