Читај ми!

КК Партизан: Покушавају да нас дестабилизују

Утакмицама полуфинала плеј-офа између кошаркаша Црвене звезде и Партизана неће присуствовати гостујући навијачи ни једне ни друге стране, а црно-бели су оптужили вечитог ривала да је прекршио договор постигнут на почетку сезоне.

Полуфинална серија између Звезде и Партизана почиње сутра, игра се на три победе, а црвено-бели су домаћини у прва два меча.

Тренер Партизана Душко Вујошевић подсетио је раније данас на конференцији за новинаре да су вечити ривали успоставили систем размене улазница, али да има индиција да је Звезда од те праксе одустала.

Састанак за безбедност уочи утакмица полуфинала одржан је одмах после заједничке конференције за новинаре обе екипе, а Партизан је обавестио јавност о епилогу тог састанка.

"Партизан обавештава јавност, а пре свега своје навијаче, да је након састанка безбедности управа Црвене звезде објавила и званичну одлуку да размене карата између клубова неће бити и тако прекршила договор који је установљен на почетку сезоне АБА лиге", наводи се у саопштењу Партизана.

У саопштењу се подсећа да је на почетку сезоне, а на инсистирање црвено-белих, одлучено да клубови размене 500 карата за мечеве те две екипе.

"Сматрали смо да размена 500 карата релаксира односе између навијачких група, побољшава односе два клуба и уводи дерби са присуством навијача оба тима у облик кошаркашке светковине. Оваква одлука је једна у низу психолошких шокова којима покушавају да нас дестабилизују и уплаше", додаје се у саопштењу црно-белих.

"Сигурна последица такве одлуке је да на утакмицама у којима ће Партизан бити домаћин ниједан навијач Црвене звезде, чак ни уз помоћ било какве силе, неће ући у дворану", закључује се у саопштењу Партизана.

Прва утакмица полуфинала плеј-офа између Звезде и Партизана игра се сутра од 21 час у Хали Пионир.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи