Читај ми!

Лисац: Клубови су ти који одлучују

Генерални менаџер Јадранске лиге, Роман Лисац рекао је да ће се одржати састанак свих клубова на којем ће се размотрити однос ФИБА према том регионалном такмичењу.

Светска кошаркашка федерација од недавно не признаје Јадранску лигу, а прошле недеље је на састанку те организације закључено да су потребне промене у том регионалном такмичењу.

Лисац је, на заједничкој конференцији за новинаре Партизана и Црвене звезде пред почетак плеј-офа, навео да се руководство лиге није састајало с челницима ФИБА, и да му је жао што се кроз медије провлаче нетачне информације, јер то "штети и кошарци и Лиги".

"Све ово заједно је велика некоректност, зато што се дешава током завршнице такмичења. Та борба с духовима са стране, додатно оптерећује и организаторе, и спонзоре. Не бих овом приликом пуно причао, данас ћемо имати све клубове лиге на окупу, разговараћемо о томе на Скупштини клубова, која ће донети или неће донети неке закључке, како и шта даље", рекао је Лисац.

Састанак клубова и челника Јадранске лиге одржаће се у 17.00 у Београду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи