Читај ми!

Радоњић и Митровић очекују велику борбу

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његова екипа комплетна дочекује почетак полуфиналне серије и да верује да може да победи "изузетно квалитетан тим Партизана". Капитен Лука Митровић сматра да његова екипа има разлога за оптимизам.

Тренер Звезде Дејан Радоњић рекао је да су црно-бели током сезоне формирали јак тим, да добро играју у последње време, али и да очекује да ће његова екипа победом отворити полуфинале.

"Свесни смо чињенице да нас очекује велика борба. Ми смо у другачијем ритму од њих, спремни дочекујемо полуфинале, у амбијенту који је јако позитиван због свега што смо до сада урадили", казао је Радоњић.

Радоњић је додао да ће предност домаћег значити његовој екипи.

"Одиграли смо три утакмице ове сезоне и предност домаћег терена значи. Очекујем да и то буде подстицај и да у серију кренемо победом", рекао је Радоњић и додао да ће на располагању за меч у уторак имати све играче.

"Претходних дана се много причало о полуфиналу. Улог и амбиција код обе екипе су јасне – борба за трофеј и учешће у Евролиги које би и једном и другим тиму много донело. Имамо разлога за оптимизам, али не треба гледати минули рад, оно главно нас тек очекује", рекао је Митровић на заједничкој конференцији Звезде и Партизана.

Полуфинална серија плеј-офа Јадранске лиге између Звезде и Партизана почиње у уторак, игра се на три победе, а црвено-бели су домаћини у прве две утакмице.

Митровић је навео да његова екипа максимално спремна дочекује прву утакмицу, која ће бити, како је оценио, тешка и физички и психички.

"Самим тим што је улог такав и притисак је већи. Можда је то и једина разика у односу на претходне дуеле. Разлике у тактици неће бити", казао је Митровић и додао да се нада спортској атмосфери у полуфиналу.

Први меч полуфинала између Звезде и Партизана игра се у уторак у хали Пионир од 21.00.

Генерални менаџер Јадранске лиге Роман Лисац уручио је после конференције за новинаре Дејану Радоњићу пехар за најбољег тренера лиге, а кошаркашу Мега Лекса Николи Јокићу награду за најбољег младог играча.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи