Читај ми!

Мурић: Једва чекамо да почне плеј-оф

Кошаркаш Партизана Едо Мурић рекао је данас да једва чека да почну утакмице против Црвене звезде у полуфиналу плеј-офа АБА лиге, јер је његов тим доста напредовао у односу на почетак сезоне.

"Били смо некомплетни, после су дошли Павловић, Мачван и Милосављевић, тројица најискуснијих играча. Они нам много значе, донели су сигурност на коју ми млади можемо да се ослонимо. Дошао је нови плејмејкер и сада је многе лакше играти", рекао је Мурић за Спортнетворк. Он је додао да црно-бели комплетни дочекују полуфиналну серију.

"Имали смо неколико повређених играча, који су се опоравили. Млађи кошаркаши попут Маринковића, Андрића и Милутинова су много напредовали у односу на почетак сезоне и они ће нам много значити. На сваком тренингу нешто ново научимо, како од играча, тако и од тренера, много смо зрелији и једва чекам да почне плеј-оф", поручио је Мурић. Бивши кошаркаш Крке каже да је као мали пратио утакмице вечитих ривала и још тада пожелео да једног дана заигра против Црвене звезде.

"Биће јако тешко, очекујем пет дербија у осам дана. Одлучиваће једна лопта, мораћемо саваки напад и одбрану да одиграмо са 150 одсто могућности. Игра се на три победе, морамо да будемо мирни у глави шта год да се деси, али надам се најбољем", закључио је Мурић.

Полуфинална серија плеј-офа Јадранске лиге између Црвене звезде и Партизана почиње у уторак 14. априла од 21 сат у хали Пионир. У другом полуфиналу састају се подгоричка Будућност и загребачка Цедевита.

Пласман у финале избориће екипе које забележе три победе, а игра се по систему 2-2-1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи