Читај ми!

Радоњић задовољан победом, Ивановић већ мисли о ЦСКА

Дејан Радоњић презадовољан: Најлепши начин да завршимо Евролигу! Душко Ивановић: Нисмо имали добра решења у кључним моментима.

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да су његови кошаркаши победом над Панатинаикосом на најлепши начин завршили учешће у Евролиги.

"Успели смо да победимо и на најлепши начин завршимо, са 10 победа у Евролиги. Ове сезоне је било добрих и лоших периода, а надам се да ће следеће сезоне бити и више од 10 победа", рекао је Радоњић новинарима после утакмице Београду.

Звезда је у хали Пионир победила Панатинаикос са 69:68 у последњем, 14. колу Групе Е топ 16 фазе Евролиге.

"Наравно да сам задовољан. Честитам играчима, хвала публици, али нема много времена да се бавимо тиме, већ морамо да се окренемо ономе што нас чека већ од уторка", рекао је Радоњић.

Посебно је био срећан због добре партије капитена Луке Митровића.

"Лука је одиграо на нивоу ранијих игара и сасвим је природно да неко ко има 21 годину, а игра прву читаву сезону на овом нивоу, има падове", рекао је тренер Звезде.

Црвено-бели ће наредну утакмицу играти у уторак, када ће почети полуфинална серија Јадранске лиге.

"Почиње фаза сезоне где морамо да будемо спремни. Победити Панатинаикос, а посебно на начин на који смо то урадили, доноси оптимизам пред почетак плеј-офа", истакао је тренер црвено-белих.

Он није желео да коментарише сукоб Фибе и Улеба, рекавши да "то није његов посао".

"Нити пратим, нити бих могао да кажем шта се ту тачно дешава. То није мој посао, нити посао играча. Поштоваћемо шта одлуче људи који то треба да одлуче", рекао је Радоњић.

Звезда ће у уторак дочекати Партизан у 21 сат у хали Пионир, у првој утакмици полуфиналне серије регионалног такмичења.

Ивановић: Без праве одлуке у кључним моментима

Тренер кошаркаша Панатинаикоса Душко Ивановић рекао је после пораза од Црвена звезде (69:68) да његов тим није донео праве одлуке у тренуцима када се решавало питање победника.

"Знали смо да је Звезда таленотвана и добра екипа, вечерас нам се десило као пуно пута ове сезоне да смо сами себи највећи противници. Нисмо донели праве одлуке у одлучујућим тренуцима и бранили Калинића на ниском посту, или да одиграмо стрпљиво на 40 секунди пре краја", рекао је Ивановић на конференцији за медије.

Панатинаикос је упркос поразу прошао међу осам најбољих тимова Европе захваљујући тријумфу Макабија против Албе у Берлину (73:64).

"Похвалио бих амбијент, одавно нисам играо против Црвене звезде, било је сјајно. Мислио сам да ово само може да стимилуше играче, али изгледа да на петорицу није утицало", додао је Ивановић.

Противник Панатинаикоса у четвртфиналу Евролиге биће москвоски ЦСКА.

"Можемо да победимо свакога, никад се не предајем, ови момци су велики борци. Идемо из утакмице у утакмицу, па ћемо видети докле можемо да стигнемо", рекао је Ивановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи