Читај ми!

Копленд избоден, Антић и Сефолоша ухапшени због ометања полиције!

Напад у једном њујоршком ноћном клубу уздрмао је НБА – играч Индијана Пејсерса Крис Копленд убоден је ножем у стомак, док је његова супруга посечена током свађе испред "1 OAK", клуба на Менхетну. Због ометања истраге ухапшени чланови Атланте – Перо Антић и Табо Сефолоша.

Мушкарац који је напао Копленда је ухапшен, али и двојица кошаркаша Атланта Хоукса – Перо Антић и Табо Сефолоша, који су покушали да спрече полицију да обезбеди место злочина.

Поменути инцидент се догодио око четири часа после поноћи, када је клуб полако почео да се празни.

Копленд је ушао у расправу са извесним Шезојем Блиријем (22), а том приликом нападач је повредио и Коплендову супругу, исекавши је по руци и нози.

Обоје су хитно превезени у болницу и налазе се у стабилном стању. Након тога су иза решетака завршили Антић и Сефолоша, јер су одбили да се помере са места инцидента.

Пејсерси су у Њујорку због утакмице са Њујорк Никсима, док су Хоукси дошли на дуел са Бруклин Нетсима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи